Ultrapak presenteert Sealpac F-serie tijdens succesvolle huisshow

25 september 2024
-

Ultrapak opende in september de deuren voor klanten en bezoekers uit de voedingsmiddelenindustrie. Tijdens de huisshow heeft Ultrapak de gloednieuwe Sealpac F-serie thermoformer gelanceerd. Deze geavanceerde verpakkingsmachine is onder andere ontworpen voor verpakken op hoge capaciteit in de kaas- en vleesindustrie en introduceert baanbrekende technologieën die zorgen voor verbeterde efficiëntie en duurzaamheid. De Sealpac F-serie is volledig servo-gestuurd, wat garant staat voor nauwkeurige verwerking en maximale up time. Een uniek kenmerk is het automatische aanspansysteem voor de aandrijfketting, waardoor de folie altijd perfect wordt gepositioneerd en slijtage tot een minimum wordt beperkt.

Naast de presentatie van de F-serie liet Ultrapak ook andere innovatieve verpakkingsmachines zien van Sealpac en merken zoals Laferpack, Redpack, Fillfast Qupaq, Fortress, Provisur en ELS. Deze machines bieden oplossingen voor verschillende verpakkingsprocessen, zoals etiketteren, snijden en metaaldetectie. Ultrapak demonstreerde hiermee hun uitgebreide productportfolio en toewijding aan hoogwaardige verpakkingsoplossingen.

Met een team van 15 ervaren service-engineers en een uitgebreide onderdelenvoorraad biedt Ultrapak uitstekende service en ondersteuning. “Onze klanten kunnen rekenen op snelle en betrouwbare service, wat essentieel is in een markt waar stilstand geen optie is,” zegt Frank Benus, directeur van Ultrapak.

Het open huis was een groot succes en benadrukte Ultrapak’s positie als innovatief leider in de verpakkingsindustrie. Met de lancering van de Sealpac F-serie en hun focus op duurzame oplossingen, blijft Ultrapak voorop lopen in de markt.

Meer informatie over de nieuwste Sealpac F-serie of de andere innovatieve verpakkingsmachines van Ultrapak? 

Neem gerust telefonisch contact op, wij helpen je graag verder!
TEL: +31 (0)88 331 03 31

Ultrapak Open Huis        

      

Ultrapak Huisshow

Ultrapak Huisshow

Sealpac Ultrapak Huisshow

<< terug naar het nieuwsoverzicht
Website by 
Minturn
Top